Toate produsele Nature’s Heart contin uleiuri vegetale extravirgine obtinute prin procedee mecanice, uleiuri esentiale pentru un parfum natural al produselor, sucuri de fructe si legume si plante cu proprietati curative.

Sapunurile Nature’s Heart sunt realizate numai din ingrediente naturale, fara aport de caldura, conservandu-se astfel proprietatile benefice si terapeutice ale tuturor ingredientelor folosite.

Cosmeticele naturale Nature’s Heart sunt testate dermatologic, microbiologic, continut de grasimi si alcalinitate si sunt notificate la Ministerul Sanatatii din Romania.

Preventiv, nu se recomanda folosirea lor de catre femeile insarcinate si copiii sub 3 ani.

  • (Română) Ulei masaj natural pentru celulita si vergeturi

    (Română) ACTIUNE: Este o sursa importanta de vitamina E,contine minerale esentiale: magneziu si calciu, vitamina D; catifeleaza si pastreaza stralucirea pielii; hidrateaza pielea in profunzime; calmeaza iritatiile si inflamatiile de la nivelul pielii; intarzie procesul de imbatranire; hraneste pielea, facand-o neteda si moale. Emolient natural, acest ulei este nutritiv si reprezinta o sursa nemaipomenita de calciu. Contine complexul de vitamine B, fosfor si fier; contine acid palmitoleic(uleiul de macadamia) ce se gaseste din belsug in pielea noastra atunci cand suntem tineri, insa scade pe masura ce inaintam in varsta.

  • (Română) Ulei de corp natural

    (Română) ACTIUNE: Recomandat pt masajul de relaxare si intretinere, hraneste si hidrateaza in profunzime pielea lasand-o catifelata, tonifiata, plina de vitalitate si stralucire.

Вашият коментар