Toate produsele Nature’s Heart contin uleiuri vegetale extravirgine obtinute prin procedee mecanice, uleiuri esentiale pentru un parfum natural al produselor, sucuri de fructe si legume si plante cu proprietati curative.

Sapunurile Nature’s Heart sunt realizate numai din ingrediente naturale, fara aport de caldura, conservandu-se astfel proprietatile benefice si terapeutice ale tuturor ingredientelor folosite.

Sunt realizate manual, cu multa atentie si pasiune, rezultand astfel produse de cea mai buna calitate care hranesc si hidrateaza pielea, nu doar o curata.

Sapunul 100% natural contine glicerina naturala ce rezulta in urma procesului de saponificare. In cazul sapunurilor obtinute industrial, glicerina este extrasa si folosita in industria cosmetica in compozitia cremelor. In locul glicerinei din sapun sunt folosite substante sintetice care dau senzatia de umectare a pielii, dar care sunt foarte periculoase pentru organism(ex.alumina).

Este important de subliniat faptul ca sapunul, desi se produce cu NaOH(soda), in produsul final acest ingredient nu se mai regaseste, deoarece fiecare molecula de NaOH a intrat in reactie cu uleiurile folosite si s-a saponificat.

SAPUNUL ESTE PRODUSUL CARE SE OBTINE IN URMA REACTIEI CHIMICE DE SAPONIFICARE A ULEIURILOR CU O BAZA(ex. NaOH).

Adaosurile de uleiuri esentiale, uleiuri terapeutice, plante medicinale si alte ingrediente atent alese, impreuna cu glicerina rezultata din procesul de saponificare, dau beneficitatea sapunului 100% natural si reprezinta un tratament excelent pentru piele.

Pielea este cel mai mare organ al corpului si absoarbe aproape jumatate din substantele cu care intra in contact, iar sapunul este un produs de igiena pe care il folosim zilnic.

Iata de ce este atat de importanta alegerea pe care o facem!

 

Cosmeticele naturale Nature’s Heart sunt testate dermatologic, microbiologic, continut de grasimi si alcalinitate si sunt notificate la Ministerul Sanatatii din Romania.

Nu contin conservanti, coloranti artificiali, parabeni, substante sintetice sau toxice.

Se recomanda folosirea alternativa a 2 bucati de sapun pentru a da timp de uscare, deoarece produsul contine glicerina naturala care retine apa.

Preventiv, nu se recomanda folosirea lor de catre femeile insarcinate si copiii sub 3 ani.

Leave a Reply